Navštivte nás na Facebooku
Jazyk: Slovenský Český
Nákupní košík je momentálně prázdný
Přihlaste se
Nový zákazník? Zaregistrujte se
Vytisknout článek

Moderní biofotonový výzkum: Světlo - posel naší potravy

Článek vytvořen: sobota, 13. června 2015, 00:16.54
Poslední změna: pondělí, 21. března 2016, 21:51.55

Německý biofyzik a zakladatel biofotonového výzkumu profesor Dr. Fritz-Albert Popp v 70. letech 20. století během výzkumu skrytých příčin vzniku rakoviny studoval nesmírně slabé světlo, které vyzařuje každý živočich, od jednobuněčného organismu až po člověka. Fotony jsou fyzikální stavební kameny světla. Popp je nazval "biofotony", aby zdůraznil skutečnost, že světlo je vyzařováno živými buňkami. "Mezi buňkami v našem těle probíhají tisíce chemických reakcí, na správném místě, čase a správným způsobem. Dnes je prokázáno, že jsou za to odpovědné biofotony. Biofotony vznikají emisí světla". Dr. Popp dospěl k závěru, že všechny možné formy života shromažďují a uchovávají do své DNA fotony. Týká se to i bakterií, rostlin, hmyzu a ryb. V určitých případech vypozoroval, že dokonce mezi organismy dochází k výměně světla. Popp zjistil, že tyto fotony jsou úzce spjaty s úrovní našeho fyzického zdraví. V částech těla, které jsou nemocné, je koncentrace světla mnohem menší nebo vůbec žádná. Dalším fascinujícím zjištěním je fakt, že pokud prožíváme stres, DNA začne stále více skrývat své světlo a ztmavne. Je všeobecně známo, že intenzivní stres má stejné toxické účinky jako kouření. Když naše tělo onemocní, začne naše DNA uvolňovat naakumulované světlo, aby mohlo pronikat do míst, které jsou postiženy, a tak napravit škody.

Za více než třicet let provedl tým Dr. Poppa rozsáhlý výzkum. Podařilo se prokázat nade všechnu pochybnost, že biofotony existují, mají specifické vlastnosti a vibrují na různých úrovních. Rostliny absorbují fotony ze slunečního záření a mění je na biofotony, které hrají důležitou a rozhodující roli pro funkce, jako je například koordinace interních procesů, buněčné komunikace a přizpůsobení se okolním světem. DNA je geometricky tvarovaná jako dutý rezonátor, může tedy efektivně uložit biologické světlo. Jde o to, že člověk, který konzumuje živou, syrovou stravu, má podle výzkumu v průměru osmdesáttřikrát více biofotonů jako osoba, která konzumuje vařené, chemicky upravené potraviny plné toxinů. Výzkum ukazuje, že toxiny jsou rušivé. Organismus je absorbuje a mění frekvenci biofotonů. Vařené a ozářené potraviny nemají prakticky žádnou měřitelnou biofotonové energii. Příjem potravy ze živých, ekologicky volně rostoucích rostlin zvyšuje v těle množství biofotonů, čímž se zlepšuje celková tělesná komunikace.

Biofotony řídí také procesy uvnitř organismu. Jsou odpovědné za to, že vše funguje správně a bezchybně. A když přijímáme potravu, toto jídlo má za úkol přenášet v něm uložená slunce, světlo ke spotřebiteli. Spolu s potravou, kterou přijímáme, přenášíme na naše tělo i biologické informace. Doktor Popp říká: "Každá potravina přenáší energii na náš systém, na tělo. Dobrá (kvalitní) potravina má schopnost aktivně zlepšit stav našeho tělesného systému. Nevhodná (špatná) potravina zákonitě přenáší nevhodnou informaci. To znamená, že informační obsah potraviny, který je vyzařován se světlem, je novým kritériem pro kvalitu jídla." Citát profesora Poppa poukazuje na vztah světelné energie mezi potravinami a chorobami: "Myslím, že strava v případě nemoci, a to zejména u rakoviny, hraje důležitou roli, protože rakovina znamená chaos v těle. Lehká jídla mohou přinést pořádek zpět do organismu."

Americký biolog Dr. Glen Rein zjistil, že můžeme přímo kontrolovat, kolik světla je uloženého v DNA člověka. Láskyplné posilující myšlenky vyvolávají léčivé reakce a zvyšují počet fotonů v DNA, zatímco návaly zlosti a agresivita světlo z molekuly DNA vysávají. Naše modlitby a přání jsou tedy iniciátorem přenosu světla přes naši DNA. Dávejme si tedy pozor na to, na co myslíme - jaké světlo do světa vysíláme.